top of page
KOM EA, KOM Engineering & Assembling, Heerlen, Machinebouwer

EEN BETERE TOEKOMST CREËREN
DOOR MIDDEL VAN TECHNOLOGIE EN INNOVAT
IE

ONS VERHAAL

KOM is in 2006 opgestart als een ingenieursbureau met de grondbeginselen: innovatie en kwaliteit. KOM Innovative Solutions staat voor Keep On Moving. Een pijler die we dagelijks hanteren.

 

De industriele geschiedenis van de mijnstreek, de regio waar KOM gevestigd is is nog dagelijks voelbaar.

 

Klanten als DSM, Nedcar, Emma Workwear, maar ook leveranciers die in 1930 al onderdelen leverden voor de mijnen. Familieleden van werknemers die vroeger nog in de “Koel” gewerkt hebben, en onze locatie gelegen op een oud LIOF terrein, een terrein wat LIOF destijds heeft aangekocht om nieuwe bedrijven aan te trekken na de mijnsluitingen.

Het vakmanschap en trots waarmee “onze koempels” hebben gewerkt zijn onze fundamenten en dit dragen dan we dan ook uit met ons met onze missie:

"Een betere toekomst creeren door middel van technologie en innovatie."

KOM EA, KOM Engineering & Assembling, Heerlen, Machinebouwer

BEKIJK KOM INNOVATIVE SOLUTIONS BIJ HOW IT'S DONE

KOM INNOVATIVE SOLUTIONS - How Its Done

KOM INNOVATIVE SOLUTIONS - How Its Done

2023_KOM_EA-102.jpg

KOM is in de tussentijd uitgegroeid van een klein ingenieursbureau tot een toonaangevend machinebouwer, zowel nationaal als internationaal. Wij hebben een wereldwijde klantenkring opgebouwd die we vanuit onze locatie te Heerlen bedienen.

 

Ons team bestaat uit gedreven mensen die hart voor de techniek en voor hun klanten hebben, door deze persoonlijke inzet gaan wij altijd voor een maximaal resultaat met nét het stapje extra.

 

Dit stapje extra en de bijbehorende passie dragen wij ook over aan scholieren die zich willen ontwikkelen in de wereld van techniek.

bottom of page